Nieuwsbrieven en specials
in chronologische volgorde...

onoff spices!

Na de pad thai is de tom yam het meest populaire gerecht in de Thai top 10!

Met garnalen, vlees of champignons?

  • Er zijn twee soorten tom yam - met heldere bouillon en een met een romiger ondoorzichtige bouillon. De Thaise kokosroom van onoff spices! is uitstekend geschikt voor de romige variant. Tom yam kan geserveerd worden met zowel kip (kai), varken (moe) als garnalen (kung). Voor vegetariërs is er de tom yam hed (met champignons).

onoff spices!

Thaise atmosferen en barbecue-temperaturen in de tuin...

Weet je het verschil tussen marineren, dry rub en glazing?

  • Marineren is een kooktechniek waarbij een vloeistof wordt gebruikt voor het toevoegen van smaak en het malser maken van vlees, vis en groenten. Voor het marineren van een product dien je het product vaak een aantal uren in een marinade te laten staan. Het voordeel hiervan is dat de heerlijke kruiden binnendringen en het vlees malser wordt.

onoff spices!

Tom yam, meer dan alleen soep!

Tom yam als bier, chips, nootjes?

  • Het is een beetje een publiekslieveling. Niet alleen van de Thai, maar ook van veel Nederlanders die hun hart aan de Thaise keuken hebben verloren: tom yam...

onoff spices!

Dompel jezelf onder in Thaise sferen met de verrukkelijke woksauzen van onoff spices!

Weet je waarom wokken zo gezond is?

  • Bij wokgerechten verhit je de ingrediënten maar kort. Door het snelle verhitten worden vis, vlees en groenten maar eventjes gegaard, zo blijven er meer vitaminen en een lekkere bite over, echt supermakkelijk met de woksauzen van onoff spices!

onoff spices!

Pittige zwarte peper - en de klassieke Thaise smaakcombinatie zoetzure woksaus - Thaise noedel woksaus, de basis voor pad thai, en de overheerlijke Thaise kaprao basilicum woksaus...

Woksauzen met gemiddeld 15% minder zout en maar liefst 50% tot 70% minder suiker?

  • Nog steeds biologisch. Als het kan nog lekkerder. En in elk geval gezonder door fors minder suiker en zout. Oprichter Onno Stienen van onoff spices! stelde zich zelf geen gemakkelijke opgave bij het vernieuwen van zijn woksauzen. Hij is een smaakperfectionist: Een jaar lang experimenteerde hij in zijn testkeuken in Thailand met combinaties van ingrediënten. Maar het is hem gelukt: Met trots presenteert hij het resultaat.

onoff spices!

Hoogwaardige biologische gemaksproducten.

Een snel groeiend Nederlands bedrijf dat in Thailand kwalitatief hoogwaardige, 100% natuurlijke en biologische Thaise gemaksproducten maakt voor de bereiding van authentiek Thaise curry’s, soepen en roerbakgerechten.

EU Certificaat

We Are Certified

Contact

  Stuur ons een Email: info@onoffspices.nl

  +31 103073250

   +31 103073250

   onoff spices! BV
Postbus 8090
3301 CB Dordrecht

Follow us

Mobiel Menu