Rijp en onrijp.

Organic App


Niet eenvoudig, want het aanbod van fruit is enorm...

  • Appel, sinaasappel en banaan zijn de populairste fruitsoorten in Nederland. Begrijpelijk, want ze zijn lekker en gezond. Je ziet deze drie ook in Thailand, maar alleen de banaan dingt mee om de populariteitsprijs. Niet eenvoudig, want het aanbod van fruit is enorm.

    Thai zijn veel gemakkelijker dan Nederlanders in het eten van onrijp fruit. De beste voorbeelden zijn mango en papaja. De rijpe mango is van binnen en buiten geel-oranje en is heerlijk zoet. De onrijpe, groene mango is zurig en hard. Ook die onrijpe variant is erg geliefd in Thailand en wordt vaak als snack gegeten, geraspt met een mengsel van peper, zout en suiker, voor de smaakkick. Ook de rijpe papaja heeft oranje vruchtvlees en een beetje zoete weeïge smaak.

    Minstens zo geliefd is de onrijpe papaja, die een hoofdrol in de Thaise keuken speelt als basis voor de populaire som tam salade. Tot slot: is het ongezond om onrijp fruit te eten? Nee, onrijpe papaja en mango bevatten minder suikers, hebben vitamines en zijn goed voor de stoelgang.

onoff spices

ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur.

Lees verder...

EU Certificaat

We Are Certified

Contact

  Stuur ons een Email: enquiry@onoffspices.com

  +31 103073250

   +31 103073250

   ONOFF SPICES BV
Postbus 8090
3301 CB Dordrecht

Follow us

Mobiel Menu