Pittig.

Organic App


Zoet, zuur, zout, pittig, en af en toe ook bitter, er is altijd voor ieder wat wils...

  • Het is niet alleen de grootste angst van mensen die de Thaise keuken willen proberen, het is ook het grootste misverstand over Thais eten: het is te pittig. Natuurlijk is Thais eten vaak pittig, gerechten uit het noordoosten van Thailand zijn zeer pittig, maar de Thaise keuken heeft geen wereldwijde roem vergaard vanwege het pittige eten, maar juist vanwege de veelzijdigheid.

    Zoet, zuur, zout, pittig, en af en toe ook bitter, er is altijd voor ieder wat wils. De smaken zijn niet altijd verdeeld over de gerechten, het wonderlijke is dat ze vaak samen opduiken in een en hetzelfde gerecht.

    Deze gevarieerdheid is aankomen waaien uit de windstreken rondom Thailand. Zo komen sojaproducten en (rijst)noedels oorspronkelijk uit China, de zonder kokosroom bereide curry’s uit India, en de met kokosroom bereide curry’s uit Sumatra en Cambodja.

onoff spices

ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur.

Lees verder...

EU Certificaat

We Are Certified

Contact

  Stuur ons een Email: enquiry@onoffspices.com

  +31 103073250

   +31 103073250

   ONOFF SPICES BV
Postbus 8090
3301 CB Dordrecht

Follow us

Mobiel Menu