Kokosroom

Organic App


Het geeft een hele eigen smaak en verzacht de pittige kant van gerechten...

  • Ben je ook zo gek op kokos? Dan ben je niet de enige. Wie kent er niet Tom Kha Gai, de wereldberoemde Thaise kippensoep? In Thailand is kokos enorm populair. Het geeft een hele eigen smaak en verzacht de pittige kant van gerechten. Je maakt het met kokosmelk, of beter nog, kokosroom.

    Ze worden allebei gemaakt van het witte vruchtvlees van de kokosnoot, door het eerst te raspen, dan met water te vermengen en het vervolgens te zeven. Kokosroom bevat meer natuurlijke vetten en minder water. Je kunt zelf kokosroom van kokosmelk maken, maar waarom zou je dat doen als er al een smakelijke biologische kant en klare kokosroom is, van onoff spices! natuurlijk.

    Daar komt nog bij dat kokosroom veel vitaminen (C, E en B), antioxidanten en mineralen (magnesium voor sterke botten) bevat. In Thailand wordt kokosroom vooral gebruikt om curry's en soep te maken. Thai Green Curry, Massaman Curry, het zijn er slechts een paar. Op onze website vind je een recept om biologische Thaise Khao Soi soep te maken.

onoff spices

ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur.

Lees verder...

EU Certificaat

We Are Certified

Contact

  Stuur ons een Email: info@onoffspices.nl

  +31 103073250

   +31 103073250

   ONOFF SPICES BV
Postbus 8090
3301 CB Dordrecht

Follow us

Mobiel Menu