Herkenbaar duurzaam en gezond

Organic App


  • Als je in de supermarkt een product in je hand hebt, kun je niet in een oogopslag zien of het duurzaam is gemaakt en hoe gezond het is. ONOFF SPICES doet nu mee aan ‘Transparant over Duurzaamheid’, een project dat deze informatie hapklaar en snel inzichtelijk wil maken.

    Transparant over Duurzaamheid’ is ontwikkeld door Questionmark (in samenwerking met de The Sustainability Consortium en Wageningen University & Research, en wordt ondersteund door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit). Zij doen met behulp van een unieke database met etiketinformatie van meer dan 50.000 producten uit Nederlandse supermarkten onafhankelijk onderzoek naar milieuvriendelijkheid, arbeidsomstandigheden, dierenwelzijn en gezondheid van consumentenproducten. Doel: het aanbod van duurzame en gezonde producten te vergroten en duurzame producenten helpen beter zichtbaar te worden.

onoff spices

ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur.

Lees verder...

EU Certificaat

We Are Certified

Contact

  Stuur ons een Email: enquiry@onoffspices.com

  +31 103073250

   +31 103073250

   ONOFF SPICES BV
Postbus 8090
3301 CB Dordrecht

Follow us

Mobiel Menu