Recepten | Thaise wokgerechtenDat eenvoudig ook best lekker kan zijn bewijst de Thaise omelet. In Thailand doen ze standaard varkensgehakt in de omelet, maar dat hoeft natuurlijk niet per se. Wij vinden de omelet zonder gehakt net zo smakelijk. Je kunt er wel een kleingesneden bosuitje en wat stukjes tomaat aan toevoegen. Serveer de omelet net als in Thailand met witte rijst en een schaaltje ONOFF Thaise sweet chili dipsaus.

 THAISE OMELET

   10 minuten

   ongeveer 5 minuten

   voor 2 personen


Ingrediënten:

 • 3 eieren
 • 2 eetlepels vissaus, oestersaus of sojasaus
 • een half kopje plantaardige olie • Bereiding:

  Mix in een schaal de eieren met de vissaus (en de groente). Even goed met een vork doorroeren totdat je een stevig mengsel hebt. Verwarm de olie op middelhoge temperatuur in een wok tot deze goed heet is. Dan rustig vanaf een centimeter of 30 hoogte de mix in de hete olie gieten. Het mengsel zet dan meteen uit. Maximaal 30 seconden tot een minuut laten bakken (niet laten aanbranden!). Als het onderste gedeelte een goudbruin kleurtje heeft de omelet omdraaien. Als ook de andere helft mooi bruin is meteen serveren.  Deel dit heerlijke recept!


   

  onoff spices

  ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur.

  Lees verder...

  EU Certificaat

  We Are Certified

  Contact

    Stuur ons een Email: enquiry@onoffspices.com

    +31 103073250

     +31 103073250

     ONOFF SPICES BV
  Postbus 8090
  3301 CB Dordrecht

  Follow us

  Mobiel Menu